samen verder onder 1 naam

Na lang wikken en wegen heb ik besloten onder 1 naam Laura Hermans Fotografie verder te gaan.

De naam en website Shoots by Laura, groot geworden met vooral fotoshoots van veel kleine kinderen;-), en familiereportages, gaat offline. Ik heb een tijd twee websites gehad, èèn voor de particuliere markt onder Shoots by Laura, en èèn voor de zakelijke markt Laura Hermans Fotografie.

Naast het feit dat het veel geld, tijd en onderhoud van websites, plugins, etc. kost, schepte het vooral veel onduidelijkheid bij mijn klanten. Vandaar dat shootsbylaura.nl naar deze site is verplaatst. Ook heb ik de site maar meteen in een nieuw jasje gestoken.

Onder familiereportage vind je nog steeds de echte Shoots by Laura shoots, dus weg ben ik natuurlijk niet;-)

Daarnaast heb ik voor de particulieren ook het nieuwe concept A Day in my Life. Bij Soorten Shoots vind je nu in 1 oogopslag de shoots die ik aanbied.

Ook op Facebook en Instagram is Shoots by Laura veranderd naar Laura Hermans Fotografie, zoals sommigen van jullie wellicht gisteren al gemerkt hebben.

Behalve de naam is er weinig veranderd hoor;-! Zie ik je snel voor mijn lens?

Groetjes, Laura van Laura Hermans Fotografie;-)