Wat een lekker begin van 2020

Het eerste evenement dit jaar is alweer vastgelegd. En wàt voor een... Ik mocht weer voor het Prinses Máxima Centrum fotograferen. Dit keer niet het gala, noch bedank-event, maar de fundraising party in the Loft van de A'dam Toren. Wat een toplocatie is dat!!! Uitkijkend, vanaf de 16e verdieping, over Amsterdam, werd alles uit de kast getrokken om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het PMC. Dit keer voor een nieuw project binnen het Prinses Máxima Centrum, om via Virtual Reality stress en angst bij de zieke kinderen te verminderen. Via de VR filmpjes en bril worden de kinderen ook beter voorbereid op wat hen te wachten zal staan tijdens bijvoorbeeld de operatie.

Nicolette van Dam was de gastvrouw en tevens veilingmeester. En er waren weer geweldige optredens van Nick & Simon, Xander de Buisonjé en DJ's Sunnery James& Ryan Marciano (tevens ook ambassadeurs) . Zij hebben voor een sfeer en muziek gezorgd waar men denk ik nog lang over napraat. Ook hebben zij kavels aangeboden en er werd flink geboden op menig (thuis/bedrijfs,-) optreden van de heren. Ook minister van Financien, Wopke Hoekstra was van de partij met een zeer persoonlijk en treffend verhaal over zijn ervaringen met een ziek kind.

Met zoveel respect voor iedereen die hier aan mee werkt, heb ik behoorlijk wat foto's gemaakt, maar vooral ook heel erg genoten. Wat een feestje dit werk te doen, voor zo'n mooi doel! Er is geweldig veel geld opgehaald, well done!

Hieronder een kleine impressie:

01 / 19