Wat een mooie dag!

Zaterdag fotografeerde ik de Familiedag en de Pubquiz voor het Prinses Máxima Centrum.

Overdag opende Duinrell haar deuren voor een familiedag ten behoeve van het Prinses Máxima Centrum. In het Zomertheater waren optredens te zien van Maan, Kalvijn, Nick & Simon. Bas Smit was gastheer en voor de kleintjes was ook Paw Patrol er. Het was een waanzinnige middag, met veel muziek, lol en af en toe een traan van ontroering. Ziek of niet, de kinderen hebben enorm genoten van het luisteren naar, en zien van hun grote idolen. Na afloop was er zelfs een meet&greet met de sterren!

‘s Avonds was er een pubquiz, gehost door de Gebroeders Duparc ( aanrader!!) in la Plaza met een prachtig optreden van Lisanne Spaander, die zelf ook botkanker heeft gehad. Ze zong het ontroerend mooie nummer ” Vechtersbaas”..Ook Wopke Hoekstra was er met zijn vrouw, die helaas ook te maken hebben gehad met een kindje met kanker.

Vele families waren bijeen om niet alleen een hele leuke gezellige avond te hebben, maar vooral om het Prinses Máxima Centrum te steunen met hun financiële bijdragen.

Ik vond het een zeer bijzondere dag en avond … Ik fotografeer natuurlijk graag, en zeker als het zulke gave events zijn. Maar als je dan de zieke kinderen met hun ouders ziet, die door een vreselijke periode gaan, moet ik mijn best doen mijn camera focust te houden en niet een traantje weg te pikken.. Gelukkig hebben ze zaterdag een onvergetelijke dag gehad en ben ik blij dat het Prinses Máxima Centrum zich zo enorm inzet voor hen.

Hieronder een impressie:

01 / 60